Vilken AMT är du?

amt-230-br_300

BOWRIDER (BR)

En bowrider är den perfekta dagturbåten då den är flexibel vad gäller användningsområden och har skyddade kör- och passagerarplatser. AMT:s bowriderprogram rymmer allt från sällskap och packning till roliga upplevelser på sjön. Sportighet, kvalitet och finess är receptet på en äkta bowrider från AMT.

AMT200DC-bad

DAYCRUISER (DC)

Möt havet med stil! AMT:s daycruiser levererar allt som kan behövas för den mest kräsne båtföraren. Övernattningsmöjlighet, klassens rymligaste sittbrunn och högsta AMT-finish i detaljerna förpackat i stabila och snabba skrov.

amt-190-ht

MITTKABIN (C)

Bekväm och trygg i alla väder. AMT 200C levererar multifunktioner till dig som  vill vara på sjön ofta. Smart utformade takluckor gör denna båt lika trevlig att färdas i under högsommarvärme såväl som klara höstdagar!

amt-190ht_2_300

HARDTOP (HT)

Den perfekta båten för härliga upptäcktsresor. AMT 190HT ger skydd mot väder och vind och erbjuder den klassiska HT-båtens övernattningsmöjligheter – men nu i ett modernt, stabilt och lättdrivet skrov.

bild_amt215ph_2

PILOTHOUSE (PH)

AMT 215PH en riktig Pilothouse båt. Perfekt för dig som ställer stora krav på båtlivet och vill ha en längre säsong på sjön. Säker, stabil, rymlig och tålig. Sjöns snyggaste och tåligaste pickup.

amt-185r_2_300

STYRPULPET (R)

AMT:s R-serie har länge hyllats i båtpressen. Goda köregenskaper, hög kvalitet, välutformade förarplatser och torr, stabil gång är typiska egenskaper för AMT:s styrpulpetbåtar. Alla utgör de ett smidigt och säkert val för ett härligt liv på sjön.

ÄR DU SJÖVAN MÄRKER DU SKILLNADEN

Om AMT

kalfkdsfköä

Powered by Suzuki

kalfkdsfköä

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

kalfkdsfköä