Om AMT

AMT står för Advanced Marine Tech. Vårt kall är att med teknikens hjälp bygga en båt som gör att du som är sjövan känner skillnaden direkt. Den som har rejäl båtvana (ofta från större båtar) vet ju vad som funkar och inte funkar på sjön. Vissa saker måste hålla yppersta kvalitet. En del detaljer är ”Must have” medan andra bara är ”Nice to have”. En del grejor ska främst vara lättillgängliga och busenkla att handha. Andra kanske främst ska kunna stuvas undan enkelt.

En AMT är mycket noga genomtänkt. Och det märker du direkt i design, sjöegenskaper och kvalitetskänsla. Vi vågar påstå att varje AMT håller högst kvalitet och funktionalitet i sitt segment. AMT är en båt som de allra mest krävande båtägarna rekommenderar.

Vi har en långsiktig filosofi, som inte utgår från designtrender. För oss är formen en direkt förlängning av funktionen och filosofin. Varje detalj och varje linje har kommit till för att ge kvalitet, komfort och goda sjöegenskaper. Teamet som konstruerar och bygger AMT i Finland har under 30 år byggt över 30 000 båtar. De vet exakt hur det känns att vara på väg med sin familj i mörk, krabb höstsjö – eller ljusa, ljummet spegelblanka sommarvatten. En AMT har egenskaper som alltid gör det enkelt, tryggt och kul att ha båt. En skillnad du snart kommer att uppskatta. Välkommen till en värld av trygghet.

ÄR DU SJÖVAN MÄRKER DU SKILLNADEN.

KVALITET OCH FUNKTIONALITET I FOKUS

AMT-båtarna har välbalanserade, tysta och starka dubbelskrov som ger goda sjöegenskaper även under mycket tuffa förhållanden. Det här är båtar som kombinerar körglädje med en säker gång i alla situationer.

Ett av våra signum är den ovanligt höga utrustningsnivån redan i standardutförande. Här finns gott om förvaringsutrymmen och smarta lösningar. Några exempel är inbyggt kapellgarage, reservbränsletank och komplett förtöjningspaket.

Du skyddas ovanligt väl från stänk och vind. Anledningen återfinns i konstruktionen med breda slag, skyddande vindrutor och höga fribord (djup sittbrunn)

De rymliga sittbrunnarna har ovanligt gott om sittplatser och väl fungerande sociala utrymmen.

Alla båtar har AMT’s unika ”Alltid-Till-Hamn-konstruktion”. Det betyder att båten alltid flyter och går att köra även om den skulle bli vattenfylld. Det är sådant man lärt sig när man byggt båtar i 30 år.

AMT säljs endast av auktoriserade och kunniga återförsäljare.

Till alla modeller finns även attraktiva tillbehörspaket som tillval.

ÄR DU SJÖVAN MÄRKER DU SKILLNADEN

Om AMT

kalfkdsfköä

Powered by Suzuki

kalfkdsfköä

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

kalfkdsfköä